Diensten

Afslankmassage

Er wordt een speciale techniek toepast om de huid strakker, slanker en gladder te maken. Door middel van de juiste bewegingen worden de vetophopingen los gemaakt, waardoor cellulite verminderd. Uiteraard is dit afhankelijk van de mate van cellulite en de inzet van de persoon zelf. Wanneer er naast het volgen van de massagebehandelingen ook gezond wordt gegeten en goed water wordt gedronken, dan heeft de massage sneller en beter effect.

Zoals gezegd is de afslank massage niet bedoeld om kilo's te verliezen, zoals de naam eigenlijk wel zou doen vermoeden. Je kunt wel aanzienlijk in centimeters verliezen, doordat de cellulite wordt aangepakt en de huid strakker wordt. De massage is dan ook zeer geschikt voor iedereen die veel last heeft van de welbekende sinaasappelhuid en het figuur wil corrigeren zonder hiervoor een operatie of andere dure behandeling te ondergaan.

De afslank massage is geen massage die je voor je ontspanning ondergaat. Tijdens de massage wordt er gewerkt aan het bindweefsel en dit betekent dat het een zeer stevige massage is. Door velen wordt dit als onprettig en zelfs pijnlijk ervaren. De massage zorgt ervoor dat je lichaam opnieuw wordt gevormd en dat er een wijziging plaats vindt in de vocht- en vetopslag binnen het lichaam. Dit kan lijden tot hoofdpijn of misselijkheid. Na de massagetherapie verdwijnen deze bijwerkingen.

Indien gewenst is er een mogelijkheid om Body contour gelpakking na behandeling te gebruiken. Door de samenstelling van deze gelpakking met zeewier extracten en de essentiËle olie, heeft de body contour Gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd. De cel van de huidstructuur zorgt vervolgens voor een mooi en glad resultaat.

 1. De afslankmassage wordt gegeven in een kuur van 10 behandeling;
 2. Er volgt altijd eerst een intake gesprek, waarbij ook de probleemzone opgemeten wordt;
 3. Er is een mogelijkheid incl. body contour gelpakking en excl. Body contour gelpakking;
 4. De behandeling duurt ongeveer 30 min. (afhankelijk welke zone);
 5. Er wordt per kuur 1 zone behandeld;
 6. Er zijn 3 zones:
  • Buik
  • Benen
  • Billen