Diensten

Wimper-extensions


Wil jij wimper-extensions en alle voordelen?
  1. Mooie lange wimpers
  2. Natuurlijke look
  3. Geen geknoei meer met mascara
  4. Altijd een frisse blik
  5. Lekker op vakantie zonder zorgen
  6. Zwem- & saunaproof wimpers

Bij The Zen Company gebruiken we de one by one techniek. De voordelen van een one by one techniek is dat deze er heel natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten. Make-up is niet meer nodig en je bespaart je in de ochtend enorm veel tijd!

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei en het soort lijm, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Wimper uitval is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt. Het proces van het aangroeien van een wimper duurt 6 tot 8 weken.

Hoe gaan we te werk?

Eerst wordt gekeken welke lengte en dikte geschikt is voor de wimpers.

Behandeling

De behandeling neemt zo'n 2 uur in beslag en is zeker niet ongemakkelijk te noemen. Het is zelfs zo dat je kan genieten van de ontspannende behandeling.

Semipermanent

De extensions zijn semipermanent, dit houdt in dat, afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuurlijke wimpers en regelmatig onderhoud ze gemiddeld 4-6 weken blijven zitten. Je zult langer plezier hebben van je wimpers als je ze om de 2 a 3 weken laat opvullen. Net als je nagels en haren op je hoofd, groeien je eigen wimpers continu en worden in een cyclus vervangen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Voor prijzen zie onze "prijslijst"